Ventesorgsgruppe – opstart 2023

Gruppen for pårørende i ventesorg giver dig mulighed for at dele dine tanker og følelser med andre i samme situation i et fortroligt rum. Vi mødes seks fredage 2 timer ad gangen fra kl. 15-17.

Sorggruppen har max 8 deltagere, og vi mødes i Pia Jønssons hyggelige køkken i Birkerød, 5 minutters gang fra stationen.

At være pårørende til et menneske, der er langvarigt ramt af en dødelig sygdom, er overordentligt belastende. Uvisheden om, hvad fremtiden vil bringe kan synes ubærlig, og du kan føle dig magtesløs over for de forandringer, du ikke kan forhindre, men skal finde styrke til at leve med. Du frygter at miste et elsket menneske, og dine følelser kan svinge fra vrede og opgivenhed til taknemmelighed og håb.

Hvis du er pårørende til en, som pludselig er forsvundet, er det tilsvarende belastende. Hver gang telefonen ringer er følelserne blandede – du både frygter og håber, at der er nyt. Det er opslidende konstant at være i alarmberedskab og kan føles meget ensomt.

Gruppen faciliteres af sorgvejlederne Pia Jønsson og Birgitte Behrendt. Pia har skrevet bogen ”Livsmod – find vej i din sorg”, baseret på tabet af hendes 22-årige søn. Pia er også cand.mag. i litteratur og film og uddannet instruktør i blid, afspændende yoga for mennesker ramt af stress.

Birgitte har skrevet ”Ventesorg – at leve i uvished” inspireret af den ventesorg hendes familie levede med i mange år, da hendes bror forsvandt sporløst. Birgitte har en administrativ uddannelse inden for kommunikation og HR samt er uddannet stresscoach. Læs mere på ventesorgen.dk

DATOER: 2023: 1/12, 15/12, 2024: 12/1, 26/1, 9/2, 23/2

PRIS: 4.000 kr., der betales før første mødedato.

Der bliver serveret kaffe/te, kage og frugt undervejs.

Ring eller skriv til Birgitte: 26733267, mail birgitte@behrendt.dk eller Pia: telefon: 21943206, mail pia@metafor.dk for at høre mere.